Massage olie

Ik werk met massageolieën van Weleda en Holisan , die 100% plantaardig zijn en verrijkt met etherische olieën. Voor de ayurvedische massage  gebruik ik Pancha Guna Taila, een warme kruidige olie, die 12 geneeskrachtige kruiden bevat en de stofwisseling in de spieren bevordert. Bij de hotstonemassge kunt u kiezen uit diverse etherische oliën van Chi. Voor de andere massages gebruik ik Weleda. U kunt daarbij een keuze maken uit 7 verschillende soorten. Deze Weleda-oliën, die ook heerlijk zijn als huidolie na het douchen, zijn ook te koop bij Lazy Mood.

Voor de gezichtsmassage gebruik ik biologische Amandelolie van Weleda, zodat allergische reacties zijn uitgesloten. Bij de hoofdhuidmassage gebruik ik Weleda Rozemarijnhaarlotion; deze geeft extra veerkracht aan het haar.

Soorten:


Arnica: een hele verwarmende massageolie die de huid en spieren soepel houdt. Werkt goed bij overbelaste spieren, na het sporten of wanneer men kouwelijk is.

Lavendel: beschermt de huid tegen ongewenste invloeden van buitenaf en maakt haar zacht en soepel. Ontspant en werkt rustgevend. Een fijne massageolie bij spanningshoofdpijn of inslaapproblemen.

Duindoorn: intensief verzorgende olie, rijk aan vitaminen en onverzadigde vetzuren. Schenkt de mens levenslust en zorgt voor een zonnige stemming. Een opkikker voor de grauwe winterhuid.

Wilde Rozen: maakt de huid zacht en soepel en geeft een fluwelen teint. Een voedende olie die de huid intensief verzorgt en zorgt voor een harmonieuze stemming.

Calendula: geeft de huid een warme omhulling, werkt zuiverend en kalmerend. Werkt goed tegen onrust en stress.

Citrus: citrus verstevigt en verfrist de huid. De basis van deze olie is zuivere amandelolie, wat verzacht en beschermt tegen uitdrogen. Deze olie is zeer geschikt voor een verkwikkende massage.

Evening Primrose: deze olie verstevigt de huid, houdt het vochtgehalte op peil, stimuleert de stofwisseling en verhoogt de weerstand.


Meer informatie is te vinden op www.weleda.nl