Maxuvite bodybehandelingen

De nieuwste massage techniek om plaatselijk af te slanken zonder medische ingreep met het MAXUVITE© Totaal Concept

Heeft u al uw eigen droomfiguur of wilt u daar op een ontspannen manier naartoe werken? Daarvoor bent u aan het juiste adres! Geen standaardadviezen of crashdieet, maar persoonlijke begeleiding naar een gezondere levensstijl en een mooiere, gladdere huid.

In het kort:

U traint minimaal 6 weken 2x in de week ontspannen op de Maxuvibe©, een kantelmassageplatform, waarbij vetverlies gegarandeerd is! Voor een sneller resultaat in combinatie met de Maxuvite© short en cremes. Wanneer dan ook de voedings- en leefstijladviezen worden opgevolgd krijgt én behoudt u het beste resultaat!

Gezond bezig zijn

Maxuvite© gaat uit van schoonheid van binnenuit. Het in balans brengen van het lichaam, de ontgifting en verzuring in combinatie met een relaxed en welbehagen gevoel. Niet hard trainen, maar op een lekkere gezonde manier bezig zijn. Een weldaad voor lijf en geest met gerichte resultaten voor de gezondheid; vet wordt verminderd en het algehele welbehagen gaat omhoog. Maxuvite© heeft dat allemaal in zich.

De behandeling bestaat uit 2 componenten: massage en voedende cremes. Deze zorgen voor verbluffende resultaten. Het idee is eenvoudig en weinig belastend. Een mooiere huid en een strakker lijf creëer je met een half uur massageworkout per keer. De cremes worden als eerste aangebracht, voor de workout. Deze cremes trekken diep in de huid en komen terecht in de cellen, o.a. vetcellen. Daarna oefent u op de Maxuvite© die ervoor zorgt dat het lichaam wordt gestimuleerd om zichzelf te herstellen en te versterken.

De Maxuvibe© is géén trilplaat

De Maxuvibe© is geen trilplaat, maar een vibratiemassageplaat, die zowel horizontaal als verticaal trilt. Door de beweging van de plaat wordt het lichaam op de juiste plek gemasseerd en gedraineerd. Zo worden de verkeerde stoffen afgevoerd, vet verbrand en cellulite bestreden. En daarbij geeft het ook nog eens een heerlijk ontspannen gevoel. Snel, effectief en comfortabel; dat is waar het Maxuvite© concept voor staat!

Voor meer info kunt u ook nog kijken op www.maxuvite.nl

Tip: het is heerlijk om na de workout ook nog gebruik te maken van de infraroodsauna (10,00 euro extra) of boek nog een half uur massage (30 euro extra).